Het ecoplein wordt ondersteunt door coachen. Deze coachen hebben inzicht in de processen van de teams en van de mens. Als je meedoet aan het ecoplein kun je bij deze coachen terecht voor persoonlijke begeleiding. Het is mogelijk voordat je meedoet aan het ecoplein om coaching te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor talentontwikkeling vanuit het natuurlijke talent gezien en transformatiecoaching.

Transformatiecoaching is gericht op transformatie. Er wordt gekeken naar persoonlijke stukken in het innerlijke kind maar ook naar de toekomst. Transformatiecoaching helpt je aangeleerd gedrag en patronen los te laten. Deze hebben zich gevormd in jouw jeugd en helpen je bij het oude te blijven. Het loslaten van aangeleerd gedrag en patronen helpt je te richten op de toekomst. Het geeft ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Door het oude los te laten kom je in contact met het nieuwe.

Natuurlijke talentcoaching is gericht op het talent wat je van nature hebt meegekregen. Waar veel talentontwikkelingen gericht zijn op het aanleren van kennis, richt natuurlijke talentcoaching op de talenten op het loslaten van kennis als waarheid, zodat er ruimte komt van wijsheid van binnen uit.

Als je het leuk vind om je verder te blijven ontwikkelen en geen coach wilt dan is het mogelijk binnen het ecoplein om cursussen of trainingen te volgen.

Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring