Jaarlijkse bijdrage
Mensen die lid willen worden betalen een bedrag van €175 per jaar. Met het Jaarlijkse bijdrage geef je aan dat je een deel wil zijn van ons netwerk en de voordelen die dat brengt. Het is een investering in jezelf en in de opbouw van dit plein.

Waarom betaal je een jaarlijkse bijdrage?
De reden waarom mensen betalen is omdat ze hulp krijgen bij het opstarten van teams en opstarten van hun instelling of bedrijf. Dit is noodzakelijk omdat alles en iedereen op elkaar afgestemd dient te blijven om een eenheid te vormen. We doen dit project samen. En met zoveel bedrijven tegelijk is dit een hele klus. Mocht je achteraf besluiten om niet meer mee te doen, dan heb je een mooi geschenk gehad en ben je een schat aan informatie rijker die je in je verder in je persoonlijke leven en werk kan blijven toepassen.

Waarom zou je meedoen?
Het is interessant om mee te doen omdat sommige mensen jarenlang wachten om hun droom te realiseren. De reden is vaak dat mensen het te moeilijk vinden om hun droom te realiseren. Ze vinden het te moeilijk om:
De juiste mensen te vinden.
Samen beslissingen te maken en samen te werken. (Te veel persoonlijke stukken van mensen.)
Ze overzien niet wat er moet gebeuren. 'Go with the flow' heeft ook hindernissen waar ze niet altijd uitkomen.
Geen geld.
Het is teveel werk.
Geen aansluiting met maatschappij. En geen netwerk.
Wij hopen hiermee andere mensen te helpen hun dromen te realiseren en zij helpen ons om onze dromen te realiseren. Zo kunnen wij elkaar helpen.

Andere voordelen
De voordelen van het Jaarlijkse bijdrage is dat je vanuit onze stichting hulp krijgt bij het opstarten van een kinderdagverblijf, basisschool, dagbesteding, zorg, educatiecentrum, buurtcentrum, theehuis, de tuinen,kind en gezincentrum en medisch centrum op Het Ecoplein. Binnenkort hier meer over.
En nog andere voordelen zoals:
Onderdeel van een groen en bewust netwerk inclusief netwerkbijeenkomsten.
Korting op cursussen of workshops.
Persoonlijke groei en werkervaring.

Keuze tussen de verschillende vormen van Jaarlijkse bijdrage
Je betaald een jaarlijkse bijdrage om je binnen ons plein verder te kunnen ontwikkelen als persoon. Je doet mee aan de teams om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
Je betaald een jaarlijkse bijdrage om mee te helpen aan het opstarten van een instelling/bedrijf binnen Het Ecoplein waar jij wilt gaan werken.
Je betaald een jaarlijkse bijdrage om mee te helpen aan het opbouwen van de stichting zodat deze de gebouwen kan gaan bouwen en begeleiding kan geven bij het opstarten.
Je betaald een jaarlijkse bijdrage omdat je mee wil profiteren van ons netwerk en andere aanbiedingen.

Wel meedoen maar geen jaarlijkse bijdrage betalen
Er zijn mensen die om wat voor reden niet kunnen betalen maar wel heel graag mee willen bouwen. Je kunt dit bij ons aangeven.

Meedoen?
Voel je vrij om eens een keer een kijkje te komen nemen. De koffie of thee staat klaar en je kunt zelf voelen of dit is wat bij je past. Als zeker weet of je mee wilt doen dan word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring