Geloof jij dat wij samen in staat zijn verandering aan te brengen binnen de zorg, kinderopvang en onderwijs? Ben jij iemand die iets wil betekenen voor mens, dier en natuur? Ben jij bereid samen te werken voor hogere doelen anders dan die voor jezelf?

Wij zoeken mensen die dit project op eigen wijze een warm hart willen toedragen. Kom gerust een keer langs om de sfeer te proeven.

Dit vinden wij belangrijk:
Wij vinden een hechte teamverbinding belangrijk. Wij werken met een teamopbouw die speciaal voor het plein is geschreven. Naast samenwerken vinden we de persoonlijke kant van het team ook belangrijk.
Het is belangrijk dat je zelfstandig in teamverband kunt werken en het team kunt aanvullen. Beslissingen worden altijd gezamenlijk gemaakt.
Wij lossen problemen samen op. Naast zelfstandig zijn is het ook belangrijk dat je hulp kunt vragen en bieden.
Wij werken aan een positieve omgeving. Wij ondersteunen elkaar en moedingen elkaar aan te groeien en ruimer te denken.

Verschillende mogelijkheden om mee te doen
Op dit moment werken mensen op basis van vrijwilligheid mee dit project te realiseren. Je kunt meedoen aan het realiseren van de doelen van de stichting en meedoen aan de doelen van het plein. De stichting is voornamelijk gericht op het schrijven van een kader, de bouw en heeft een bestuur nodig. Het Ecoplein is gericht op de bedrijven en instellingen opstarten en werken bij deze bedrijven en instellingen.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen door een e-mail te sturen naar info@hetecoplein.nl. Schrijf daarin wat jouw motivatie is om mee te doen en hoe je ons team zou willen aanvullen (vanuit welk beroep of welke kwaliteiten). Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek.(soms meerdere) Als er een wederzijde klik is, kun in instromen in een van de teams of in meerdere teams. Afhankelijk van jouw wensen.

Het doel van een team
De teams worden geholpen bij de opbouw door teamcoachen. Je maakt als team afspraken op basis van gelijkwaardigheid en gedragen besluitvorming. Als team en individu ben je zelfsturend. Iedereen bepaald zelf welke taken hij of zij wil invullen. Als team geef je vorm aan wat jij samen met je team wilt gaan neerzetten. Dat kan een school zijn maar ook een feestcommissie. Je maakt samen afspraken wat jullie taken zijn en zorgen ervoor dat er verbinding is met andere teams.

Coaching?
Ervaring leert dat deze manier van werken veel verandering brengt bij mensen. Je zult er veel van leren en groeien. Om dit proces goed te begeleiden zijn er coachen in het team aanwezig waaronder een teamcoach. Daarnaast kun je eventueel persoonlijke begeleiding ontvangen als je dat wenst. Meer hierover lezen? Klik hier


Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring