Wilt u op de hoogte gehouden worden van al het nieuws rondom het ecoplein dan kunt u zich opgeven voor een nieuwsbrief. Stuur een email naar info@hetecoplein.nl


17-1-2018 De website is online!
Na veel bijeenkomsten konden wij eindelijk een duidelijk plan bieden aan mensen. Daardoor konden wij alles op een website zetten en aan het publiek tonen.

28-11-2018 Veel tijd.
Het opbouwen van een ecoplein kost veel tijd. We staan nog in de kinderschoenen. En we hebben op dit moment nog niet genoeg mankracht. Daarom doen we veel en kost het veel tijd. Iedereen heeft daarnaast zijn eigen werk. Maar we werken hard door met de tijd die we wel hebben. Inmiddels is er een gesprek met de gemeente geweest. We gaan het volgende gesprek ook plannen. We hebben misschien nog niet zo veel mensen die meedoen maar wel een groot netwerk. Inmiddels is er iemand die heeft aangeboden te helpen bij het schrijven van de plannen naar gemeentes en dergelijke toe. Dus dat is heel fijn.
Naast de gemeente zijn we ook bezig met de opbouw van het team. Leuke teambijeenkomsten, spelletjes, inzicht krijgen over jezelf en over de ander, regels maken, duidelijkheid creëren en taakverdeling.
Naast de plannen voor het ecoplein waar we een locatie voor zoeken bij de gemeente richten we inmiddels op de opbouw van het mini ecoplein. Met die plein bedoelen we alles wat we op het ecoplein willen neerzetten behalve de ecologische gebouwen. We zoeken dan eerder naar een locatie waar we onze activiteiten van het ecoplein alvast uit kunnen voeren. De gemeente had geen ruimte voor ons dus we zijn op zoek naar iemand anders die ons een ruimte kan verhuren.
We zoeken mensen voor iedere tak binnen het ecoplein. Op dit moment is alleen de positie van het kind en gezin en het theehuis in gevuld. Andere posities zijn voor de stichting. Maar dat is nog lang niet genoeg. Maar dat zorgt er wel voor dat we alvast aandacht kunnen geven aan het kind en gezin gedeelte en aan het theehuis. En op de achtergrond blijven we in gesprek met de gemeente. Op zoek naar een locatie die voor ons beschikbaar is.
Wij blijven mensen op de hoogte houden. Wij hopen daar de komende tijd iets meer tijd aan te kunnen besteden.Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring