Er is geen goed en fout in dit leven. Er is alleen maar groei en bloei.
Het Ecoplein

We begrijpen dat je natuurlijk helemaal enthousiast bent geworden van ons plan en nu op zoek bent naar een vacature. Omdat wij op dit moment nog aan het creëren zijn kunnen wij geen duidelijke vacatures neerzetten en zijn wij afhankelijk van mensen in ons netwerk. (vrijwilligers) Zij kennen ons, begrijpen onze werkwijze en zijn bereid om mee te groeien met de veranderingen.

Maar wij vinden het leuk als mensen nieuwsgierig zijn en toch even willen meedenken of meedoen ook al kennen wij jou niet en jij ons niet. Is het voor jou geen belemmering dat er nog geen duidelijk is en je staat open jezelf hier in te laten begeleiden en leiding te geven aan ons? Omdat je bijvoorbeeld een nieuwe werkplek zoekt, de ervaring wel kan gebruiken of gewoon er toe wil doen? Laat je dan niet belemmeren door alles wat hier boven staat en vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Binnenkort komt er een nieuw plan online waardoor er meer duidelijkheid zal ontstaan.

Opgeven als vrijwilliger in ons netwerk? Stuur dan een e-mail! Wij kunnen alle hulp gebruiken. Van het onderhoud van de website, tot reclame maken op facebook, artikelen schrijven, organiseren van evenementen, gesprekken met de gemeente en andere, inspireren van mensen, lezingen geven, sponsors/investeerders/donaties, bijhouden van netwerken.

Wij zoeken alleen mensen uit Harderwijk en directe omgeving.

Op dit moment zijn er geen vacatures.


Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring