Er is geen goed en fout in dit leven. Er is alleen maar groei en bloei.
Het Ecoplein

Het opbouwen van Het Ecoplein vraagt heel veel werk. Alle hulp die wij kunnen krijgen is welkom. Deel jij onze passie? Wil jij je talent inzetten om deze droom te verwezenlijken? Meld je dan aan om mee te doen.Dit zijn de vacatures:
Holistisch kind en gezin team
Oppas
Evenementen team
Financieel team
Arts
De stichting
Voor het holistische kind en gezin centrum zijn we op zoek naar verschillende mensen. Wij willen een team vormen met mensen die het holistische kind en gezincentrum gaan vertegenwoordigen. Daar worden beslissingen genomen die voor iedereen die meedoet aan het kind en gezincentrum. Hier worden afspraken gemaakt en duidelijkheid op papier gezet. Zodat er duidelijkheid komt van wie er mee kan doen en wat we willen gaan aanbieden aan mensen. Dit team is verbonden met het ecoplein team en het team van de kindvisie.

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die mee willen doen door cursussen, workshops en lezingen aan te bieden. Als we weten wat mensen zoal willen aanbieden en hoeveel interesse er is, kunnen we het plan concreet maken en aan de gemeente laten zien
Om het proces te begeleiden is er in het team een teamcoach van Het Ecoplein aanwezig in het team.

Wij zoeken:

Mensen die mee wil helpen afspraken en duidelijkheid op papier te krijgen.
Mensen die de PR willen regelen.
Mensen die regulier en alternatief bij elkaar kunnen brengen.
Mensen die cursussen willen geven en tevens in het team willen komen.
Mensen die een praktijk willen starten en tevens in het team willen komen.
Mensen die cursussen willen geven zonder aan het team mee te doen.

Ben jij:
Iemand die 'out of de box' kan denken?
Iemand die passie en visie heeft?
Iemand die graag meedenkt en anderen de ruimte kan geven hetzelfde te doen?
Iemand die in teamverband kan werken en iets willen betekenen voor de groei en ontwikkeling van het ecoplein?
Iemand die achter onze kindvisie en ecoplein visie staat? En deze kan aanvullen?

Meedoen aan het team is op vrijwillige basis. Je komt in het begin regelmatig bij elkaar om plannen te bedenken en schrijven. Een workshop geven of praktijk starten is als ZZP. Je hoeft dan niet aan de teams mee te doen tenzij je dit zelf wilt.Tijdens de bijeenkomsten hebben we vaak oppas nodig voor kleine kinderen. Wij zoeken daarom een lieve oppas die met deze kinderen iets leuks wil gaan doen, zodat wij op de achtergrond verder kunnen met onze bijeenkomst.

Ben jij:
Een leuke oppas die van kinderen houdt?
Iemand die zich in onze visie kan vinden?
Open staat voor thema's zoals hooggevoelige kinderen of nieuwetijdskinderen?
ervaren in het werken met kinderen?
Een ouder persoon?
Een creatief persoon?

Wij zoeken iemand die flexibel is en bij de bijeenkomsten aanwezig kan zijn. De bijeenkomsten duren ongeveer 3 uur en kunnen soms iets uitlopen. Wij zijn natuurlijk ook flexibel. Als de zon schijnt, zijn we in de natuur te vinden.

Je kunt eventueel doorgroeien naar het kind team of meedoen in de toekomstige kinderopvang of onderwijs. Je bent dan alvast een deel van ons netwerk en de voordelend die dat brengt.

Mochten meerdere mensen op deze manier iets willen betekenen voor het ecoplein dan zijn wij daar heel blij mee. Dan zouden voor meerdere teams oppas kunnen regelen.
Wij zoeken mensen die teamverband evenementen willen organiseren. De evenementen sluiten aan op het ecoplein en ontstaan omdat een team hier naar vraagt. Op dit moment zoeken wij mensen die netwerkbijeenkomsten willen organiseren voor bedrijven die een partner willen worden of partner zijn. Wij willen op dit moment iets organiseren op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijk. En netwerkbijeenkomsten staan bovenaan ons lijstje.

Ben jij:
Iemand die het leuk vindt mensen bij elkaar te brengen vanuit het hart?
Iemand die het leuk vindt verschillende activiteiten te organiseren en geen standaard activiteit verzint?
Iemand die kan enthousiasmeren?
Iemand die zich in wil zetten voor mens, dier en natuur?
Iemand die mensen en organisaties enthousiast kan maken om mee te doen?

Wij zoeken verschillende mensen voor ons team die elkaar kunnen aanvullen en alle evenementen binnen Het Ecoplein een warm hart willen toedragen.Wij zoeken voor het medische gedeelte van het plein een arts die wil meehelpen bij het schrijven van plannen, het opbouwen van teams, het opbouwen van het holistische medische centrum, holistisch kind en gezin, zorg en dagbesteding. Als je geen ervaring hebt in een holistisch mensbeeld en hier graag in verder wil leren en ontwikkelen, dan ben je ook van harte welkom.

Ben jij:
Iemand die het leuk vindt om teams op te bouwen?
Iemand die het leuk vindt om mee te denken en inspirerend is?
Iemand die vernieuwend kan denken?
Iemand die holistisch kan denken of dit wil leren?
Iemand die kan verbinden en samenwerken?
Iemand die van mens, dier en natuur houdt?
Iemand met passie en visie?

Wij zoeken 1 persoon of meer. Later zelf een praktijk op het ecoplein is mogelijk als dit jouw wens is.
Voor de stichting zoeken wij mensen in het bestuur. Heb jij altijd al de passie gehad om zoiets als het ecoplein op te starten? En denk jij dat je geschikt bent voor deze rol? Je hebt niet zomaar een rol in de stichting, je vertegenwoordig onze visie over ecologische gebouwen, duurzaam ondernemen, gedragen besluitvorming, samenwerking met verschillende doelgroepen en een visie over mens, kind en zorg. Vanuit deze visie ondersteun je het ecoplein.

Wij zoeken meerdere mensen die onze werk een warm hart willen toedragen.

Wij zoeken:
Iemand die ondernemend is.
Iemand die zakelijk is.
Iemand die achter onze visie staat.
Iemand die holistisch is of dit wil leren.

De stichting moet opgezet worden. Op dit moment word er gewerkt aan de richtlijnen waar de stichting voor staat. Wil je meedoen? Laat het ons weten.
Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.