Er is geen goed en fout in dit leven. Er is alleen maar groei en bloei.
Het Ecoplein

We begrijpen dat je natuurlijk helemaal enthousiast bent geworden van ons plan en nu op zoek bent naar een vacature.

Wij hebben een droom. En de droom is het ecoplein. Wij zoeken naar mensen die ook een droom hebben. Wat jij toevoegt is de droom die je voor jezelf hebt. Wil jij misschien je droom neerzetten maar zoek je een omgeving waar men op een vernieuwde manier werkt? Wil jij je droom creëren maar zoek je mensen die je kunnen helpen dit vanuit de nieuwe energie neer te zetten? Dan is dit misschien jou kans. Of is één van de bedrijven op het ecoplein jouw droom?

Wij zoeken mensen die we kunnen helpen te groeien in hun droom zodat wij kunnen groeien in onze droom. Klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Wij zoeken:

Coördinatoren
Coördinatoren zijn de mensen die een bepaalde tak op het ecoplein coördineren. Wij zoeken iemand die bijvoorbeeld de droom heeft om een holistisch medisch centrum te starten, holistisch kind en gezin te starten, theehuis, educatiecentrum, buurtcentrum, bejaardencentrum, school, kinderopvang, dagbesteding of moestuin te starten. Doordat dit jouw droom is begint het plaatje een beetje te leven. Samen met het team wat voor jou wordt gezocht kun jij je eigen droom opbouwen.

Teamcoachen
Wij zoeken voor elk team dat er is een teamcoach. Op dit moment zoeken wij een teamcoach met ervaring een team te begeleiden die als wens heeft zichzelf te kunnen zijn, natuurlijke talenten te onderzoeken en uit te voeren. Wij zoeken iemand met: 
* Een opleiding tot teamcoach of ervaring als teamcoach.
* Iemand die out of the box kan denken.
* Iemand die enthousiast is.
*Iemand die kan motiveren.
* Iemand die ervaring heeft met instanties die met kinderen werken.
* Ervaring met gedragen besluitvorming of anders.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je bij het team past en je kan vinden in onze visie. Als teamcoach ben je op de hoogte van het ecoplein is en werk je uit met het team wat de waarom het ecoplein er is en hoe we dit gaan uitvoeren.

Sprekers
Sommige mensen vinden het heerlijk om te praten. Dus als jij enthousiast bent over een project zoals dit en je praat graag dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken iemand die als spreker het ecoplein wil vertegenwoordigen. Iemand die zich helemaal in kan leven in de energie en het leuk vind om met mensen te verbinden. Draai jij je handen er niet voor om om voor grote zalen te spreken, op beursen te staan en mensen enthousiast te maken? Vind je het prima om promotiefilmpjes in te spreken en heb je misschien nog meer leuke talenten die een aanvulling zijn op het onderwerp spreker? Dan zoeken wij jou!

Filmmakers
Wij zoeken mensen die op eigen wijze bij willen dragen om filmpjes en ander promotiemateriaal te maken. Mensen die handig zijn met youtube, facebook en andere vormen van social media. Er is veel te doen dus leef je uit! Wij hebben jou nodig.

Webmaster
De website heeft continu verandering nodig. Soms komen er teksten bij of moeten er dingen veranderd worden. Het zou fijn zijn als iemand het als zijn of haar missie ziet dit project te begeleiden. Teksten kunnen we eventueel wel zelf invullen en veranderen. Maar het zou fijn zijn als de lay-out of webtools uit handen gegeven kunnen worden. Versterk jij ons team?

Enthousiastelingen
Wij zoeken mensen die enthousiast worden van ons plan en op eigen wijze iets willen bijdragen aan het geheel. Dit kan op een grote en op een kleine manier. Heb jij je energie toe te voegen? Wil je ons begeleiden? Wil je ons helpen? Wil je ons trainen? Weet jij iets of heb jij iets wat wij nodig hebben? Wil je iets totaal anders delen? Deel het, doe het, zeg het en laat het ons weten. Een van onze uitgangspunten is dat het een plein voor en door mensen wordt neergezet. We ondersteunen de maatschappij en geld hoeft niet altijd een rol te spelen. Gewoon een goed gebaar is net zo krachtig.

Ervaring leert dat teambesprekingen en teambijeenkomsten makkelijker bij te wonen zijn als je dichtbij woont. Het is geen pre maar het is wel de reden waarom mensen weer afhaken.

Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring